Vadouvan blikje natural spices | Nat Temptation

Vadouvan de Franse versie van de Indiase kerrie. Vadouvan is afkomstig uit de Indiase stad Puducherry (Pondicherry) waar Franse koloniale invloeden sinds de stichting in 1676 duidelijk aanwezig zijn. De herkomst van Vadouvan ligt in de oostkust van India, in de staat Tamil Nadu. Vadouvan heet in het Tamil: Vadagam. In Europa kennen we het nu onder de Franse naam Vadouvan. Vadouvan heeft een verfijnd en enigszins zoetig aroma als je er aan ruikt. Verder heeft het mengsel een mooie tekening door o.a. gebroken chillies/dragonblad en stukjes ui en knoflook. De Vadouvan bevat minder dan 2% toegevoegd zout.IngredientenUi*, Geelwortel*, Kardemom*, Knoflook*, Venkelzaad*, Komijnzaad*, Zeewier*, MOSTERDZAAD*, wortel*, dragon*, kruidnagel*, fenegriekzaad*, kaneel*, laurierblad*, cayenne peper*, lavas**biologisch NL-BIO-01GebruikDe vadouvan kerrie is te gebruiken als smaakmaker voor kip, of vis maar kan ook heel goed worden gebruikt als vervanger van een normale kerriepoeder.FabrikantOrganic Flavour CompanyTurbinestraat 123903 LW  Veenendaal

Prijs:3.93 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...