Vita chlorofyl | 8711133081652

Vita chlorofyl 
Vita-Chlorofyl® is een chlorofylcompositie op basis van Alfalfakwaliteit. Dat betekent dat dit voedingssupplement alle vitamines, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren bevat die van nature in deze plant voorkomen. Daarnaast bevat Vita-Chlorofyl andere belangrijke bestanddelen uit Alfalfa, zoals Bèta-sisosterol, Alfa-spinasterol en Alfa-stigmasterol. Alfalfa is één van de grootste natuurlijke bronnen van Chlorofyl. Chlorofyl is het pigment dat aan planten die karakteristieke groene kleur geeft. Deze stof speelt een centrale rol bij de fotosynthese. Dit is het proces dat verantwoordelijk is voor de omzetting van zonne-energie in koolhydraten. Vita-Chlorofyl wordt geadviseerd voor het algemene onderhoud van het lichaam. Specifiek kan dit voedingssupplement worden ingezet voor het verwijderen van zware metalen uit het lichaam, het versterken van het immuunsysteem en het schoon houden van de bloedvaten.
Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

 
 
% ADH*

Alfalfa pulvis
170 mg
 

Chlorofyllin
4 mg
 

Kaliumfosphoricum
0,33 mg
0,02

Selenium (natriumseleniet)
1 mcg
 

IJzer (ijzer 2 fumaraat)
0,03 mcg
 

Magnesium (hydrogeenfosfaat)
1,33 mg
 

Fosfor (hydrogeenfosfaat)
133,7 mg
19,1

Zink (sulfaat)
0,67 mcg
0,0067

Calcium &hydrogeenfosfaat)
735 mg
21,1

Etherische olie
1 mg
 

Equisetum extract (5:1)
1 mg
 

Ingredienten
Calciumhydrogeenfosfaat, medigaco sativa herba pulvis, leem wit, microkristallijne cellulose, chlorofylline kopercomplex, mineralencomplex, etherische olie.
Gebruik
Voor normaal onderhoud 1 tot 3 tabletten per dag, in te nemen om 16.00 uur en/of 21.00 uur. 
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Prijs: 24.98 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...