Rode Gist Rijst Complex | Nutrivian

Nutrivian Rode gistrijst complex is een uitgebalanceerd complex bestaande uit Rode gistrijst, een hoge dosering van het co-enzym Q10,  zwarte knoflook en een goed opneembare vorm van vitamine C ter ondersteuning van een goede conditie van de bloedvaten en het behoud van een sterke vaatwand.  
Rode gistrijst extract bevat van nature de stof Monacoline K en wordt samen met co-enzym Q10 al jaren geroemd vanwege zijn positieve invloed op de bloedvaten. 
Kalium is een essentieel mineraal dat voor het overgrote deel (98%) in de lichaamscellen voorkomt. Het draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk en spierfunctie en Kalium is daarnaast gunstig voor de bloedvaten 
Rode gistrijst complex bevat het goed opneembare vitamine C in de vorm van calcium-L- ascorbaat. Deze milde, zuurvrije vorm is van belang voor de vorming van collageen voor een gunstige werking van de bloedvaten en ter ondersteuning van soepele, elastische aderen. 
Zwarte knoflook bevat alle goede eigenschappen van knoflook (allium sativum) zonder de scherpe geur en smaak. Zo ondersteunt zwarte knoflook een normale bloeddruk, is het goed voor hart en bloedvaten en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.  

Prijs:29.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...